Авторски права и условия за ползване на webstation.bg

Общи условия

Уважаеми клиенти на Webstation, бихме искали да Ви уведомим, че съдържанието в този сайт е защитено от Законите за авторското право и другите права на интелектуална собственост на Република България и на Европейския съюз.

Всички детайли като лога, дизайн, снимки, статии и друго съдържание са защитени от горе споменатите закони.

Носител на правата на сайта и съдържанието е фирмата собственик. Не се разрешава копирането на съдържанието и използването му без разрешение на носителя на правата. Всички права по текстовете, дизайна и търговските марки са запазени. Правата по снимките са придобити посредством покупко-продажба от външен източник.

Всяка кореспонденция от мейл сървъра на webstation.bg е предназначена единствено и само за адресата на писмото. Ако случайно сте попаднали на погрешно изпратена кореспонденция, моля да ни уведомите с имейл.

Фирмата собственик на сайта www.webstation.bg не носи отговорност за продуктите и услугите, които предлагат нейните клиенти с договор за дигитални услуги. Отговорността за вярността на информацията, офертите, както и качеството на продуктите и услугите е изцяло на собственика на сайта-продавач. Не се разрешава да се използва името и брандът Уебстейшън от настоящи и бивши клиенти на фирмата за свой търговски практики. Уебстейшън не оптимизира сайтове със съмнително съдържание, порнографски такива и сайтове подтикващи към насилие или дискриминация от всякакъв вид. При откриване на такова съдържание, екипът ни ще сигнализира веднага компетентните органи.

Уебстейшън си запазва правото да постави входящ линк във футъра на всеки сайт, който разработва или оптимизира с текст: developed by Webstation.bg или powered by Webstation.bg