Изготвяне и управление на PPC реклама в Google.

Google Ads реклама: преимущества

google ads реклама

Основно преимущество на рекламата в Google е моменталният ефект. Тя може да започне до 24 часа и да даде резултат до няколко дни. Това за разлика от SEO оптимизацията е главното предимство на Google Ads.  Такава кампания също така предоставя много по-голяма гъвкавост в рекламните послания и дава възможност за таргетиране и опипване на пазара с различни ключови думи.

Все пак за да се разгърне потенциалът на кампанията е нужно тя да бъде оптимизираната. Това означава: да се изчистят неподходящи ключови думи, да се свали цената на клик при максимално добра позиция на рекламата и да се подобрят показатели като CTR, Bounce rate, Conversion и др. Това може да направи сертифициран и опитен Google Ads специалист. В WebStation Ltd. разполагаме с квалифирцирани и сертифицирани служители от Academy for Ads на Google.

С нея можете да промотирате бизнеса си и в голям брой сайтове, част от дисплейната мрежа на търсачката. Друго важно преимущество на Google Ads е по-голямата предвидимост на средата, контролът на бюджета и съответно на успеваемостта на кампанията. Резултатите се виждат десетократно по-бързо отколкото при SEO-то.

Защо да правите такъв тип реклама

От Google представят Google Ads като лесна за ползване платформа за малки бизнеси и фирми. Истината е, че всеки може да направи Google Ads кампания. Тук идва обаче разликата, когато това е направено от маркетинг експерт. Платформата всъщност е изключително сложна при опти за прецезиране и оптимизиране. Тя изоболства от огромен брой опции и „капани“, в които неопитните рекламодатели попадат и започват да харчат повече и повече бюджет. Възвращаемостта обаче в повечето случаи е незадоволително. За да постигнете отлични резултати бързо за Вашия бизнес, е необходимо да поверите Google Ads кампанията си за професионално управление според най-добрите практики в сферата.

Реално всички рекламни кампании имат нужда и могат да спечелят от Google Ads оптимизация. Най-често при поемане на управление на кампания постигаме подобрение на успеваемостта от от 15 до 50%. Това означава именно толкова по-малки разходи за клиените ни и по-таргетирана реклама.  Ние се фокусираме върху резултатите, базирайки се на отличното познаване на инструментариума на Google Ads и Google Analytics за оптимизация на рекламите.

Ползи от професионално управление Google Ads

  • Достигане до точните клиенти
  • Таксуване възможно най-ниска цена за клик
  • Добри показатели в статистиката на кликовете
Екипът на WebStation Ltd. има дългогодишен опит с изготвянето и управление на Google Ads реклами, както и тяхното оптимизиране. Свържете се с нашия екип в отдел Digital Marketing за консултация и запитване:
Тел.: 0888 964 787
Email: digital@webstation.bg