Дигитален маркетинг от WebStation Ltd. При нас работят експерти с над 10 години опит в сферата на маркетинга и Search Engine Marketing (SEM). Екипът ни се състои от сертифицирани Google Ads специалисти за изготвяне на Seacrh, Display и YouTube кампании.

Ние сме наясно с бързите темпове, с които се развива интернет средата в света, а и в България. Това налага нов цялостен подход в привличането на клиенти, тъй като тяхната осведоменост и начинът на взимане на бизнес решения са обусловени от информацията, която се намира в интернет. Ето защо е жизнено важно за всяка компания да изгради здрава основа на присъствие онлайн. Това важи с особена сила за продукти и услуги, които могат да бъдат продавани от разстояние.

дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг – цялостни решения за онлайн присъствие

В WebStation Ltd. можем да сме Ви полезни в целия процес на маркетинга.

– Изготвяме на дигитална маркетинг стратегия на фирмата (цели, канали на маркетиране, бюджет и мониторинг)

– Анализ на Вашата фирма и проучване на конкуренцията й онлайн

– Следваме детайлен план, състоящ се от одобрени кампании

– Предоставяме отчет за изпълнението и резултатие на клиента

онлайн маркетинг стратегии

SEO, SEM, PPC, Social & PR

Редом със задължителната вече за всеки амбициозен бизнес SEO оптимизация на сайтовете, върви и внимателно планирана стратегия за генериране на нови посещения към сайта Ви. Това най-често включва: Google Ads реклама (текстова и дисплейна), Retargeting (или ремаркетинг), класичека и Pay-Per-Click банерна реклама, PR статии и публикации, менажиране на социалните мрежи и набиране на последователи, Facebook реклама, YouTube кампании и т.н. Тук всичко се прави с фокус върху трафика, продажбите и възвращаемостта върху разходите за реклама.

Потърсете ни в отдел „Digital Marketing“. Ще се радваме заедно да изработим ясна стратегия, основана на Вашите ресурси, силни страни и потенциал и да изведем бизнеса Ви пред конкурентите. Заявете консултация с наш специалист още днес!

За запитвания: digital@webstation.bg

Тел.: 0888 964 787