Поддръжка на Фейсбук страница

Съдържание

  Поддръжка на фейсбук страница на Вашия бизнес. SMM (Social Media Marketing) в днешно време е задължителен за един добър онлайн бизнес. Много малки и локални бизнеси нямат свой уебсайт. Те често разчитат единствено на страничката си в най-популярната социална мрежа – Facebook. Това не ги прави по-малко близо до потребителите онлайн, защото времето, което прекарваме във Фейсбук нарастна неимоверно. Вече почти всеки човек има регистриран профил в социалната мрежа, което я прави едно от най-важните места за реклама и публикации.

  Ние от WebStation осъзнаваме нуждата на фирмите за професионална поддръжка и менажиране на социалните сигнали, и за целта разработихме три адаптирани пакета за поддръжка на Фейсбук страници:

  Поддръжка 350лв. На месец без ДДС

  Подходящ за всеки бизнес

  • Анализ и план за маркетинг активностите
  • 8 публикации месечно (с материали на клиента)
  • 4 спонсорирани поста за набиране на таргетирана аудитория
  • Двупосочна комуникация с потребителите чрез автоматизирани отговори или предоставяне на контакти в Messenger
  • Отбелязване на празници и събития
  • Препоръчителен месечен бюджет от 150 евро
  Изберете
  Реклама 380лв. На месец без ДДС

  Управление на рекламни кампании във Facebook и Instagram

  • Анализ и план за маркетинг активностите
  • Създаване и управление на рекламни кампании в Meta Business Manager
  • Създаване на основна и ретаргетираща кампания за услуги
  • Sales Funnel кампании за онлайн магазини
  • Месечни отчети
  • Препоръчителен бюджет от 150 евро на месец
  Изберете
  поддръжка на фейсбук страница
  Защо всеки бизнес се нуждае от социални медии?

  Хората са склонни да Ви харесват повече, когато ги правите щастливи, независимо как го правите. Точно като офлайн света, Вашият успех в социалните медии до голяма степен зависи от способността Ви да намерите и зарадвате целевата си аудитория, да я ангажирате така че да харесат Вашата марка и да споделят Вашите истории с други.

  Каква е ползата от социалните медии?

  Социалните медии са идеалното място за брандове, които искат да получат представа за интересите и вкусовете на своята аудитория. По начина, по който експертите го виждат, интелигентните компании ще продължават да инвестират в социалните медии, за да постигнат устойчив растеж на бизнеса.

  Независимо дали искате да стартирате нов продукт или бизнес, социалните медии са идеалният панел за стартиране, за да създадете шум около Вашите инициативи. С напредването на бъдещето на електронната търговия е ясно, че маркетингът в социалните мрежи не е просто опция.

  Във все по-конкурентна среда вашият бизнес не може да си позволи да пропусне социалните медии.

  Можете ли да управлявате цялостната ни кампания във Facebook?

  Ангажираността на екипа ни по поддръжка и управление на социалните медии като канал зависи от клиентите ни. Ние можем да сме полезни с целия спектър от услуги: генериране на съдържание, изображение, дизайн, таргетиране на реклами, управление на бюджети, отчети, отговаряне на съобшения и т.н.