Изработка на банери на конкурентни цени от екипа на WebStation. Ние можем да Ви помогнем в изработката на динамични банери за нуждите на Вашата дигитална реклама, както и за Вашия уебсайт. Банерите ни се програмират според всички изисквания и формати на издателите и платформите за реклама на дисплейната реклама на Google, Adwise, Etarget и другите системи. Най-често такива банери се поръчват от онлайн магазини.

Видове банери

В зависимост от визията и бюджета Ви, банерите могат да бъдат статични и динамични (анимирани), като всеки един от тях е идеално качество и резолюция.

Статични банери

Статичните банери представляват статична визуализация на продукт или услуга. Тази визуализация е съчетана умело с текст и контактна информация. Този вид банери са по-сепли и са подходящи за фирми с по-ограничен маркетинг бюджет. Все пак те вършат отлична работа за някои платформи за pay-per-click реклама. Подходящи са за, както за Вашия уебсайт, така и за реклама в други сайтове за привличане на потребители.

При тях цената е по-ниска, защото изработката на такъв банер отнема по-малко технологично време.

Динамични банери

Динамични банери с HTML5, CSS3, Javascript. Отлично взаимодействие с всички модерни браузъри. Най-популярните рекламни банери са именно динамичните банери. Те са визуално много по-красиви и въздействащи. Те позволяват по-голямо ползване на рекламните послания и визиите. Всъщност 95% от банерите в сайтовете са именно динамични. Те са съвместими със всички формати на Google. За запитване за банери можете да ни пишете тук!

Как се прави банер?

Статичните банери се изработват с графична програма, като най-често се използват програмите на Adobe. Динамичните банери могат да се изработят, както и с помоща на HTML5, CSS3 и JavaScript, така и със специално създаден софтуер за анимиране. Важно е да бъдат в унисон с дизайн концепцията на фирмата.

изработка на банери