WebStation

Изработка на банери

Изработка на банери на конкурентни цени от екипа на WebStation. Ние можем да Ви помогнем в изработката на динамични банери за нуждите на Вашата дигитална реклама, както и за Вашия уебсайт. Банерите ни се програмират според всички изисквания и формати на издателите и платформите за реклама на дисплейната реклама на Google, Adwise, Etarget и другите системи. Най-често такива банери се поръчват от онлайн магазини.

Видове банери

В зависимост от визията и бюджета Ви, банерите могат да бъдат статични и динамични (анимирани), като всеки един от тях е идеално качество и резолюция.

Статични банери

Статичните банери представляват статична визуализация на продукт или услуга. Тази визуализация е съчетана умело с текст и контактна информация. Този вид банери са по-сепли и са подходящи за фирми с по-ограничен маркетинг бюджет. Все пак те вършат отлична работа за някои платформи за pay-per-click реклама. Подходящи са за, както за Вашия уебсайт, така и за реклама в други сайтове за привличане на потребители.

При тях цената е по-ниска, защото изработката на такъв банер отнема по-малко технологично време.

Динамични банери

Динамични банери с HTML5, CSS3, Javascript. Отлично взаимодействие с всички модерни браузъри. Най-популярните рекламни банери са именно динамичните банери. Те са визуално много по-красиви и въздействащи. Те позволяват по-голямо ползване на рекламните послания и визиите. Всъщност 95% от банерите в сайтовете са именно динамични. Те са съвместими със всички формати на Google. За запитване за банери можете да ни пишете тук!

Как се прави банер?

Статичните банери се изработват с графична програма, като най-често се използват програмите на Adobe. Динамичните банери могат да се изработят, както и с помоща на HTML5, CSS3 и JavaScript, така и със специално създаден софтуер за анимиране. Важно е да бъдат в унисон с дизайн концепцията на фирмата.

За цени за изработка на банери, можете да се свържете с нас на: it@webstation.bg 

Често задавани въпроси

Оценете ни!
[Общо: 13 Средно: 4.8]

Последни публикации

органичният трафик
Защо органичният трафик е важен KPI за SEO оптимизация
Като професионалист по SEO разчитате на данни за да Ви кажат как върви органичният трафик към Вашия сайт и данни, за да Ви информират за това, което се нуждае от подобрение. Органичният трафик несъмнено е един от най-важните KPI /Ключови показатели за ефективност/ за SEO проследяване. Отнася се до посетители на Вашия уебсайт, които попадат […] Вижте повече
Онлайн репутация
Онлайн репутация
Според един от основните речници за интернет жаргон онлайн репутация (електронната репутация) е тази репутация свързана с Интернет присъствието на дадена компания, човек, продукт, услуга или друг елемент. Онлайн репутация се влияе от съдържанието, което субектът разпространява, реакциите и взаимодействията с потребителите в мрежата, активността в социалните мрежи и какво ли още не. За хората […] Вижте повече
Ползи на adwords рекламата в Google
Ползи на adwords рекламата в Google (вече изестна като Google Ads)
Не всяка фирма с онлайн бизнес разполага със IT специалисти и дизайнери като Google, Yahoo и Facebook. Ползи на adwords рекламата в Google (сега известна като Google Ads). Понякога такива фирми избират, вместо SEO оптимизация, AdWords реклама, която се превръща в тайното оръжие на техния успех. Ето някои конкретни ползи от платформата за реклама, които […] Вижте повече
Партньори и клиенти
Peugeot Logo
Via Vinera Logo
Benchmark Logo
Kone Logo
Ringspot Logo
Kamak Logo
Alog Logo
Logel Logo
Domtex Logo
Ivko Logo
Europharma Logo
My pretty wedding Logo
Evrokanal Logo
Generali Logo
Nardis Logo
Collins Estates Logo
Dpf Logo
Grand Hotel Bansko Logo
CottonFields Logo
Collins Solicitors Logo
Vasilias Dyson Logo
REVIV Logo
Infinity Clinic Logo
Totaltherm Logo