WebStation

Оптимизиране на електронни магазини

Оптимизиране на електронни магазини

SEO услугата оптимизиране на електронни магазини е базирана на цялостен подход за подобряване на уебсайта за онлайн продажби. Подобренията имат за цел да позволят на посетителите лесно да намерят онлайн магазина и също толкова безпроблемно да се превърнат от посетители в клиенти.

Оптимизирането включва всичко от навигацията и дизайна до съдържанието и описанията на продуктите. Всичко на един уебсайт за продажби трябва целенасочено да води потребителите към крайната цел. А именно: закупуване на изложените продукти или предлаганите услуги.

Оптимизиране на електронни магазини

Тъй като оптимизирането на електронни магазини е продължителен и комплексен процес, много е трудно да се разбере какво може да се наложи да се промени или да се добави, без да се извърши задълбочен одит на различни компоненти. Затова услугата се извършва от специалисти и екип с опит както в уеб дизайна, така и в SEO оптимизацията. Цялостният екип разполага със знанията и инструментите за подобряване на електронния магазин. И то така че той да продава поне толкова, колкото очаквате и е заложено в бизнес плана ви.

Светът на пазаруването се промени главоломно с появата на Интернет, само няколко години трябваха на търговците да се ориентират в продажби онлайн. Услугата се развива с растящи темпове всяка година, до точката, в която 70% от потребителите вярват, че онлайн получават по-добра сделка онлайн. Те изтъкват по-голямото разнообразие от стоки, възможността за избор по всяко време, възможността за бързо сравнение на цените като фактори подкрепящи твърденията им за по-добър потребителски опит.

Модерни тенденции при електронните магазини

Редом с положителните страни, онлайн пазаруването има и негативни страни. Затова оптимизирането на електронния магазин не трябва да се позиционира само за онлайн присъствие. Но и самото съдържание в сайта и предлаганите услуги, и информация трябва да подкрепят доверието на клиентите. Така че освен стандартните SEO практики, техническо SEO и описания на продуктите, оптимизацията на онлайн магазина трябва да излъчва авторитет и надеждност.

В днешния дигитален свят, все по-ясно става, че онлайн продажбите са огромен сегмент от приходите при продажби на продукти. Въпреки това по-малките бизнеси все още са малък процент на пазара и продават своите продукти във физически магазини. Те не търсят опцията онлайн продажба. И още по-малко оптимизират своите сайтове, за да привлекат целевите си клиенти.

Когато такива малки бизнеси, чиито продукти се продават безпроблемно и онлайн решат да се впуснат в дигитална среда, първото нещо, което трябва да направят е, да създадат сайт за електронна търговия (онлайн магазин). Или да променят стария си и неефективен такъв. Като използват услугата по оптимизация на електронни магазини. Дори и за чисто нов онлайн сайт за продажби, когато неговата база бъде готова, отново се правят стъпки по оптимизация. Така че да се реализират целите на самата услуга.

Условия и планове за оптимизация на онлайн магазини и фирмени сайтове можете да видите тук!

Последни публикации

как се прави SEO оптимизация
Как се прави SEO оптимизация?
Популяризирането на бизнес в Интернет почти никога не е пълно без оптимизация на сайта за търсачки. Той пряко влияе върху разпознаваемостта и репутацията на марката, осигурява трафик от търсения с необходимото качество, позволява ви да получите реални клиенти и да увеличите продажбите. И така, как се прави SEO оптимизация? Представете си, че въвеждате заявка в […] Вижте повече
регистрация на сайт в търсачки
Регистрация на сайт в търсачки – защо е важно?
Регистрация на сайт в търсачки е реалното начало на неговия активен живот и растеж в рамките на Глобалната мрежа. Добавяте го към опашката за индексиране, ускорявайки процеса на приемане в SERPs. След известно време ще започне да събира трафик, чието качество и количество ще зависи само от вас. Днес можете да привлечете трафик от различни източници. […] Вижте повече
органичният трафик
Защо органичният трафик е важен KPI за SEO оптимизация
Като професионалист по SEO разчитате на данни за да Ви кажат как върви органичният трафик към Вашия сайт и данни, за да Ви информират за това, което се нуждае от подобрение. Органичният трафик несъмнено е един от най-важните KPI /Ключови показатели за ефективност/ за SEO проследяване. Отнася се до посетители на Вашия уебсайт, които попадат […] Вижте повече
Партньори и клиенти
Peugeot Logo
Via Vinera Logo
Benchmark Logo
Kone Logo
Ringspot Logo
Kamak Logo
Alog Logo
Logel Logo
Domtex Logo
Ivko Logo
Europharma Logo
My pretty wedding Logo
Evrokanal Logo
Generali Logo
Nardis Logo
Collins Estates Logo
Dpf Logo
Grand Hotel Bansko Logo
CottonFields Logo
Collins Solicitors Logo
Vasilias Dyson Logo
REVIV Logo
Infinity Clinic Logo
Totaltherm Logo