Редизайн и обновяване на стар сайт

редизайн на сайтМаркетинг проучване в Европа показава, че жизненият цикъл на дизайна на един сайт е между 3 и 5 години. Това е времето, в което визията на сайта се отпечатва достатъчно силно в съзнанието на потребителя и след това е желателно да се правят обновления, за да се държи интереса на клиента буден! Това е като освежаването на един дом. Всичко функционира чудесно, работи и носи приходи. Има достатъчно трафик и разпознаваемост на марката. Разбира се, ако това не е така, то тук идва на помощ SEO оптимизацията. Но в повечето случаи от редизайн имат нужда 4-5 годишни сайтове, които вече имат достатъчно посетители.

Нашият екип може да Ви помогне да осъвремените визията на сайта си, без да има промяна по функционалността и съдържанието. Това със сигурност ще се хареса на Вашите клиенти!

Свържете се с нас за съвет и идеи!

Съвет от нас…

Редизайн или нов сайт?

Понякога редизайнът на един сайт може да изисква значително повече усилия от това да се изгради нов такъв. Това се случва, при по-стари уебсайтове, където структурата им усложнява много това те да бъде преработени и направени така, че да обслужват новите цели на фирмата. В този случай, след анализ от наша страна, ние ще Ви предложим решение с нов дизайн, адаптирана тема или темплейт. Така Вие ще спестите средства и накрая ще имате сайт с модерна визия, леки страници, оптимизиран и адаптиран за всички видове устройства.

За запитвания: it@webstation.bg