SEO фирма

Нашият екип се състои от професионалисти с над 10 години опит в маркетинга, информационните технологии, уеб услугите и интернет продажбите. След успешни кариери в престижни фирми в България, ние решихме да обединим знанията и уменията си, за да сме в услуга на клиентите с една цел: Да изведем партньорите си пред конкурентите им онлайн! SEO Агенция WebStation Ltd. има два офиса – в София и в Дъблин, от които обслужва своите клиенти в няколко европейски държави на три езика. WebStation Ltd. оперира в Ирландия под марката Atreo Limited.

seo агенция

Защо да наемете дигитална агенция?

  1. Една добра фирма знае как се прави SEO оптимизация и познава алгоритмите на Google в дълбочина;
  2. Изготвя се SEO одит с професионални SEO и SEM софтуери и инструменти;
  3. Наемането на агенция спестява ресурс за ангажиране на: front-end и back-end програмист, дигитален SEM експерт, копирайтър, онлайн маркетинг експерт и акаунт мениджър;
  4. SEO фирмите притежават проверени бази данни със сайтове и блогове за изграждане на качествен линк билдинг;
  5. Ако рекламирате в Google Ads е важно сайтът Ви да е синхронизиран с кампанията, за да постигате ниска цена на клик и добра конверсия. Най-често Google Ads специалистът е част от оптимизиращия екип;
  6. Дигиталният експерт от агенцията ще Ви помогне за изграждането на репутацията Ви в социалните мрежи, като Facebook и Instagram.

Често задавани въпроси

Как може да ми помогне една SEO агенция?

Отговор: SEO агенцията може да помогне на всеки сайт да се придвижи максимално нагоре в класирането в търсачките. Това става като се работи паралелно, систематично и координирано в няколко направления.

Какво прави SEO фирмата за да класира сайта ми напред?

Отговор: Винаги се започва с подробен анализ на сайта и конкуренцията, подбират се силни ключови фрази. След това се привежда сайтът в технически изправен вид, паралелно се генерират достатъчно силни входящи връзки към сайта. Работи се постоянно по съдържанието, ъпдейтват се модули, поддържа се висока скорост на зареждане и др. Много често се работи и по реклама, за да се вкара директен трафик на сайта.

Колко време отнема, докато сайтът ми тръгне нагоре в класирането?

Отговор: Времето за постигане на резултат е различно. То е функция от типа сайт, възрастта на домейна, броя входящи линкове, наличието на силна конкуренция и не на последно място бюджета на клиента за SEO активности, материали и рекламен бюджет. Обикновено до 8-12 месеца целите на едно SEO се постигат на 90-95%.

Какво е важно да знам за SEO агенциите?

Отговор: Ключова тема, когато избирате дигитална или SEO агенция е да поискате да видите техни успешни проекти. Ако имат такива, то това е вид гаранция, че фирмата работи сериозно и има достатъчно познания и капацитет. Попитайте техни клиенти как се справят, преди да ги ангажирате.

SEO агенция или SEO специалист на заплата?

Отговор: Наемането на дигитален или SEO специалист винаги е по-скъпия и логически необоснован избор. Добре е да се има предвид, че в дигиталните агенции има различни специалисти (front-end, back-end програмисти, дигитални маркетинг експерти, копирайтери, дизайнери, линк билдинг специалисти и т.н.). Те също разполагат със професионални софтуери за работа. Ето защо ангажирането на такава фирма е много по-разумно, отколкото да наемете такъв човек на заплата.