WebStation

SEO Въпроси и отговори – част 2

ново съдържание в блога

Колко често е добре да добавяме ново съдържание?

  • Качвайте ново съдържание в блога на Вашия сайт 2-3 пъти седмично. Полезно е да се добавя и нов текст на страниците, които оптимизирате, през определен период. Добавянето на ново съдържание води до по-голям трафик от страна на потребителите и от по-често обхождане на сайта Ви от ботовете. Когато ботовете на търсаките го обходят, ще оценят, че сайтът е актуален и ще му дадат по-висока оценка.

Важни ли са снимките в процеса на оптимизация?

  • Изображенията са важни не само за оптимизацията на сайта Ви, но и от потребителска гледна точка. При онлайн магазините, колкото повече снимки има на продуктите, толкова по-добре. Все по-често потребителите търсят чрез снимка, особено когато търсят определен продукт.
    Снимките са важни и за оптимизацията, тъй като това е ново съдържание в блога, различно от текстовото и Google го оценява като по-стойностно, тъй като предоставяте на потребителите детайлна и визуална информация за това, което предлагате.

Да добавяме ли бутони за харесване и споделяне в социалните мрежи?

  • Винаги е хубаво да предлагате възможност на потребителите на сайта Ви да могат да споделят, харесват и коментират това, което предлагате. Освен, че е добра възможност за реалните потребители, за Google това са социални сигнали, които много помагат за рейтинга на сайта Ви.

Поставете share бутони освен на продуктите и услугите си, и на публикациите си в блога. Така ще увеличите възможността за достигане на информацията Ви до повече посетители в социалните мрежи.

Последни публикации

как се прави SEO оптимизация
Как се прави SEO оптимизация?
Популяризирането на бизнес в Интернет почти никога не е пълно без оптимизация на сайта за търсачки. Той пряко влияе върху разпознаваемостта и репутацията на марката, осигурява трафик от търсения с необходимото качество, позволява ви да получите реални клиенти и да увеличите продажбите. И така, как се прави SEO оптимизация? Представете си, че въвеждате заявка в […] Вижте повече
регистрация на сайт в търсачки
Регистрация на сайт в търсачки – защо е важно?
Регистрация на сайт в търсачки е реалното начало на неговия активен живот и растеж в рамките на Глобалната мрежа. Добавяте го към опашката за индексиране, ускорявайки процеса на приемане в SERPs. След известно време ще започне да събира трафик, чието качество и количество ще зависи само от вас. Днес можете да привлечете трафик от различни източници. […] Вижте повече
органичният трафик
Защо органичният трафик е важен KPI за SEO оптимизация
Като професионалист по SEO разчитате на данни за да Ви кажат как върви органичният трафик към Вашия сайт и данни, за да Ви информират за това, което се нуждае от подобрение. Органичният трафик несъмнено е един от най-важните KPI /Ключови показатели за ефективност/ за SEO проследяване. Отнася се до посетители на Вашия уебсайт, които попадат […] Вижте повече
Партньори и клиенти
Peugeot Logo
Via Vinera Logo
Benchmark Logo
Kone Logo
Ringspot Logo
Kamak Logo
Alog Logo
Logel Logo
Domtex Logo
Ivko Logo
Europharma Logo
My pretty wedding Logo
Evrokanal Logo
Generali Logo
Nardis Logo
Collins Estates Logo
Dpf Logo
Grand Hotel Bansko Logo
CottonFields Logo
Collins Solicitors Logo
Vasilias Dyson Logo
REVIV Logo
Infinity Clinic Logo
Totaltherm Logo